00 DSpace/Manakin Repository
Аналіз властивостей м’яса механічної обвалки як об’єкту переробки.
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Аналіз властивостей м’яса механічної обвалки як об’єкту переробки.
Ушакова, С.В.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/9118
Дата:
2023
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Аналіз властивостей ...
Розмір:
453.3Kb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Статті та тези
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися