00 DSpace/Manakin Repository
ВИКОРИСТАННЯ ХАРЧОВИХ ІНГРЕДІЄНТІВ З ПІДВИЩЕННИМ ВМІСТОМ БІЛКА У ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПІСОЧНОГО ПЕЧИВА
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ВИКОРИСТАННЯ ХАРЧОВИХ ІНГРЕДІЄНТІВ З ПІДВИЩЕННИМ ВМІСТОМ БІЛКА У ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПІСОЧНОГО ПЕЧИВА
Новікова, Наталя
;
Ангелуша, Анна
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/9074
Дата:
2023-05-31
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Новікова Н.В_Ангелуша ...
Розмір:
54Kb
Формат:
Microsoft Word
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Статті та тези
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися