DSpace Repository
ВИКОРИСТАННЯ ХАРЧОВИХ ІНГРЕДІЄНТІВ З ПІДВИЩЕННИМ ВМІСТОМ БІЛКА У ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПІСОЧНОГО ПЕЧИВА
Login
русский
українська
English
DSpace Home
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ВИКОРИСТАННЯ ХАРЧОВИХ ІНГРЕДІЄНТІВ З ПІДВИЩЕННИМ ВМІСТОМ БІЛКА У ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПІСОЧНОГО ПЕЧИВА
Новікова, Наталя
;
Ангелуша, Анна
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/9074
Date:
2023-05-31
Show full item record
Files in this item
Name:
Новікова Н.В_Ангелуша ...
Size:
54Kb
Format:
Microsoft Word
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Статті та тези
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register