Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Горач, Ольга Олексіївна | |
dc.contributor.author | Новікова, Наталя Володимирівна | |
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана Валентинівна | |
dc.contributor.author | Сумська, Ольга Петрівна | |
dc.contributor.author | Крамаренко, Дмитро Павлович | |
dc.contributor.author | Рєзвих, Ніна Ігорівна | |
dc.contributor.author | Ряполова, Ірина Олександрівна | |
dc.contributor.author | Єфимова, Анжела Леонідівна | |
dc.date.accessioned | 2024-01-30T11:27:13Z | |
dc.date.available | 2024-01-30T11:27:13Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Горач О.О., Новікова Н.В., Дзюндзя О.В., Сумська О.П., Крамаренко Д.П., Рєзвих Н.І., Ряполова І.О., Єфимова А.Л. Термінологічний словник професійної лексики для підготовки фахівців харчової промисловості для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології» денної і заочної форм навчання. ХДАЕУ, 2023. 142 с. | ru |
dc.identifier.issn | 2307-5732 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9059 | |
dc.description.abstract | Термінологічний словник професійної лексики для підготовки фахівців харчової промисловості для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології» денної і заочної форм навчання укладений для бакалаврів, магістрів вищих навчальних закладів, здобувачів технікумів, коледжів харчової промисловості та аспірантів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», а також спеціалістам галузі укладений науково-педагогічними працівниками Херсонського державного аграрно-економічного університету. Призначений для читання спеціальної літератури. Подано технічні терміни, найбільш уживані словосполучення технічних термінів. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.relation.ispartofseries | Технічні науки; | |
dc.subject | харчова промисловість | ru |
dc.subject | терміни | ru |
dc.subject | процеси | ru |
dc.subject | виробництво | ru |
dc.subject | сільськогосподарська сировина | ru |
dc.title | Термінологічний словник професійної лексики для підготовки фахівців харчової промисловості для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології» денної і заочної форм навчання. | ru |
dc.type | Book | ru |