00 DSpace/Manakin Repository
Використання функціональних інгредієнтів при розробці безглютенових рецептур
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Використання функціональних інгредієнтів при розробці безглютенових рецептур
Горач, Ольга Олексіївна
;
Михалик, Катерина
;
Гусар, Анастасія
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/9005
Дата:
2022
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Горач О.О., Михалик ...
Розмір:
1.080Mb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Статті та тези
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися