dc.contributor.author | Горач, Ольга Олексіївна | |
dc.contributor.author | Михалик, Катерина | |
dc.contributor.author | Гусар, Анастасія | |
dc.date.accessioned | 2024-01-26T10:58:25Z | |
dc.date.available | 2024-01-26T10:58:25Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.issn | 978-966-612-284-4 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9005 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : Програма та тези матеріалів ХI Міжнародної науково-технічної конференції, 8 листопада 2022 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2022 р. – 347 с. | ru |
dc.subject | харчова промисловість | ru |
dc.subject | безпечність | ru |
dc.subject | безглютенові вироби | ru |
dc.title | Використання функціональних інгредієнтів при розробці безглютенових рецептур | ru |
dc.type | Thesis | ru |