00 DSpace/Manakin Repository

ВИКОРИСТАННЯ ОВОЧЕВИХ ПОРОШКІВ У М’ЯСНИХ СІЧЕНИХ ВИРОБАХ

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.date.accessioned 2024-01-23T09:06:15Z
dc.date.available 2024-01-23T09:06:15Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Дзюндзя О.В. ВИКОРИСТАННЯ ОВОЧЕВИХ ПОРОШКІВ У М’ЯСНИХ СІЧЕНИХ ВИРОБАХ. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції. 26 жовтня 2023 р. м. Білоцерківський НАУ, с.11-13 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/8979
dc.description.abstract Важливим завданням сучасності є максимально раціонально використовувати наявні сировинні ресурси. Виробництво м’ясних страв збагачених харчовими порошками з локальних культур є перспективним напрямом для забезпечення населення необхідними нутрієнтами. В результаті досліджень встановлено оптимальне співвідношення порошків з томатів і баклажанів для виробництва м’ясних січених виробів. ru
dc.publisher БІЛОЦЕРКІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ru
dc.subject томати, баклажан, харчові порошки, м’ясний фарш, гідромодуль ru
dc.title ВИКОРИСТАННЯ ОВОЧЕВИХ ПОРОШКІВ У М’ЯСНИХ СІЧЕНИХ ВИРОБАХ ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу