Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.date.accessioned | 2024-01-23T09:06:15Z | |
dc.date.available | 2024-01-23T09:06:15Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Дзюндзя О.В. ВИКОРИСТАННЯ ОВОЧЕВИХ ПОРОШКІВ У М’ЯСНИХ СІЧЕНИХ ВИРОБАХ. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції. 26 жовтня 2023 р. м. Білоцерківський НАУ, с.11-13 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/8979 | |
dc.description.abstract | Важливим завданням сучасності є максимально раціонально використовувати наявні сировинні ресурси. Виробництво м’ясних страв збагачених харчовими порошками з локальних культур є перспективним напрямом для забезпечення населення необхідними нутрієнтами. В результаті досліджень встановлено оптимальне співвідношення порошків з томатів і баклажанів для виробництва м’ясних січених виробів. | ru |
dc.publisher | БІЛОЦЕРКІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ | ru |
dc.subject | томати, баклажан, харчові порошки, м’ясний фарш, гідромодуль | ru |
dc.title | ВИКОРИСТАННЯ ОВОЧЕВИХ ПОРОШКІВ У М’ЯСНИХ СІЧЕНИХ ВИРОБАХ | ru |
dc.type | Article | ru |