Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.date.accessioned | 2024-01-23T08:18:56Z | |
dc.date.available | 2024-01-23T08:18:56Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | О. В. Дзюндзя. Використання заквасок та локальних трав в технології хлібобулочних виробів. Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (4–5 грудня 2023 року, м. Полтава). – Полтава : ПУЕТ, 2023. – с. 39-40 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/8974 | |
dc.description.abstract | Наведено результати дослідження з розробки крафтового хліба на заквасці з локальними травами. | ru |
dc.publisher | Полтавський університет економіки і торгівлі | ru |
dc.subject | закваска, локальні трави, хліб | ru |
dc.title | Використання заквасок та локальних трав в технології хлібобулочних виробів | ru |
dc.type | Article | ru |