00 DSpace/Manakin Repository

Використання заквасок та локальних трав в технології хлібобулочних виробів

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.date.accessioned 2024-01-23T08:18:56Z
dc.date.available 2024-01-23T08:18:56Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation О. В. Дзюндзя. Використання заквасок та локальних трав в технології хлібобулочних виробів. Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (4–5 грудня 2023 року, м. Полтава). – Полтава : ПУЕТ, 2023. – с. 39-40 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/8974
dc.description.abstract Наведено результати дослідження з розробки крафтового хліба на заквасці з локальними травами. ru
dc.publisher Полтавський університет економіки і торгівлі ru
dc.subject закваска, локальні трави, хліб ru
dc.title Використання заквасок та локальних трав в технології хлібобулочних виробів ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу