DSpace Repository
Використання заквасок та локальних трав в технології хлібобулочних виробів
Login
русский
українська
English
DSpace Home
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Наукові видання
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Використання заквасок та локальних трав в технології хлібобулочних виробів
Дзюндзя, Оксана
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/8974
Date:
2023
Abstract:
Наведено результати дослідження з розробки крафтового хліба на заквасці з локальними травами.
Show full item record
Files in this item
Name:
PDFsam_Збірник ...
Size:
1.019Mb
Format:
PDF
Description:
тези
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Наукові видання
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register