00 DSpace/Manakin Repository
Використання заквасок та локальних трав в технології хлібобулочних виробів
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Наукові видання
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Використання заквасок та локальних трав в технології хлібобулочних виробів
Дзюндзя, Оксана
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/8974
Дата:
2023
Короткий опис(реферат):
Наведено результати дослідження з розробки крафтового хліба на заквасці з локальними травами.
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
PDFsam_Збірник ...
Розмір:
1.019Mb
Формат:
PDF
Опис файла:
тези
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Наукові видання
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися