dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.date.accessioned |
2024-01-23T08:18:56Z |
|
dc.date.available |
2024-01-23T08:18:56Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
О. В. Дзюндзя. Використання заквасок та локальних трав в технології хлібобулочних виробів. Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (4–5 грудня 2023 року, м. Полтава). – Полтава : ПУЕТ, 2023. – с. 39-40 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/8974 |
|
dc.description.abstract |
Наведено результати дослідження з розробки крафтового хліба на заквасці з локальними травами. |
ru |
dc.publisher |
Полтавський університет економіки і торгівлі |
ru |
dc.subject |
закваска, локальні трави, хліб |
ru |
dc.title |
Використання заквасок та локальних трав в технології хлібобулочних виробів |
ru |
dc.type |
Article |
ru |