Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Стригунівська ( Stryhunivska), Олена (Olena) | |
dc.date.accessioned | 2024-01-23T07:16:46Z | |
dc.date.available | 2024-01-23T07:16:46Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Дзюндзя О. В., Стригунівська О. В. Технологічні аспекти виробництва та дослідження якості порошків з баклажанів. Туристичний та готельно-ресторанний бізнес у період кризового стану: проблеми розвитку та регулювання : колективна монографія / за ред. д-ра екон. наук, проф. Чепурди Л. М.; М-во освіти і науки України ; Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2023. с.226-248 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/8971 | |
dc.description.abstract | РОЗГЛЯНУТО ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ВИРОБНИЦТВА ТА ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ПОРОШКІВ З БАКЛАЖАНІВ | ru |
dc.publisher | ЧЕРКАСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ | ru |
dc.subject | порошок з баклажану, технологія, якість, властивості | ru |
dc.title | Технологічні аспекти виробництва та дослідження якості порошків з баклажанів. | ru |
dc.title.alternative | TECHNOLOGICAL ASPECTS OF THE PRODUCTION AND RESEARCH OF THE PROPERTIES OF EGGPLANT POWDER | ru |
dc.type | Other | ru |