Репозиторий Dspace

Технологічні аспекти виробництва та дослідження якості порошків з баклажанів.

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Стригунівська ( Stryhunivska), Олена (Olena)
dc.date.accessioned 2024-01-23T07:16:46Z
dc.date.available 2024-01-23T07:16:46Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Дзюндзя О. В., Стригунівська О. В. Технологічні аспекти виробництва та дослідження якості порошків з баклажанів. Туристичний та готельно-ресторанний бізнес у період кризового стану: проблеми розвитку та регулювання : колективна монографія / за ред. д-ра екон. наук, проф. Чепурди Л. М.; М-во освіти і науки України ; Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2023. с.226-248 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/8971
dc.description.abstract РОЗГЛЯНУТО ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ВИРОБНИЦТВА ТА ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ПОРОШКІВ З БАКЛАЖАНІВ ru
dc.publisher ЧЕРКАСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ru
dc.subject порошок з баклажану, технологія, якість, властивості ru
dc.title Технологічні аспекти виробництва та дослідження якості порошків з баклажанів. ru
dc.title.alternative TECHNOLOGICAL ASPECTS OF THE PRODUCTION AND RESEARCH OF THE PROPERTIES OF EGGPLANT POWDER ru
dc.type Other ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись