Browsing Патенти by Title

Sort by: Order: Results:

  • Янін, Олексій (2020-06-18)
    Наведені результати теоретичних досліджень можливості підбору поздовжньої розтягнутої арматури залізобетонної балки без використання методу послідовних наближень. Запропоновано методику підбору за допомогою комп’ютерного ...
  • Дзюндзя, Оксана; Антоненко, Артем; Сеняк, Мар'яна (ДП “Український інститут інтелектуальної власності”, 2010-10)
    Соус містить порошок з хурми, воду, фруктозу, композиційну суміш, яка складається із БЖД ЄСО "Супер", гуміарабіку "Fibregum", пектину "GRINDSTED YF 738", лактату кальцію Е327.
  • Дзюндзя, Оксана; Антоненко, Артем; Чечко, Наталія; Кравченко, Михайло (ДП “Український інститут інтелектуальної власності”, 2014-06)
    Корисна модель належить до харчової промисловості та ресторанного господарства і полягає у виробництві соусів підвищеної харчової цінності з використанням каротиновмісної дієтичної добавки "Мультикаренол". Соус-майонез ...
  • Дзюндзя, Оксана; Антоненко, Артем; Чечко, Наталія; Кравченко, Михайло (ДП “Український інститут інтелектуальної власності”, 2014-06)
    Корисна модель належить до галузі харчової промисловості та ресторанного господарства і полягає у виробництві соусів підвищеної харчової цінності з використанням каротиновмісної дієтичної добавки "Мультикаренол". Соус-майонез ...
  • Дзюндзя, Оксана; Антоненко, Артем; Довга, Олена; Лефіренко, Олена; Кизима, Мирослава (ДП “Український інститут інтелектуальної власності”, 2018-02)
    Соус-майонез містить яєчні жовтки, оливкову олію, гірчицю, часник, сіль, цукор, оцет. Додатково введено каротиновмісну дієтичну добавку "Мультикаренол" та композиційну суміш дієтичних добавок, що складається з білково-жирової ...
  • Домарацький, Є.О.; Козлова, О.П.; Домарацький, О.О.; Базалій, В.В. (ДП “Український інститут інтелектуальної власності”, 2020-07-10)
    Спосіб біологізації технології вирощування пшениці озимої в зоні степу включає основний та передпосівний обробіток ґрунту, посів, догляд за посівами та збирання врожаю. При цьому посів пшениці озимої проводять сортами ...
  • Янін, Олексій (ДП “Український інститут інтелектуальної власності”, 2019-06-10)
    Спосіб виготовлення вантового покриття для будівель з великими прольотами, в якому застосовують висячі вантові покриття циліндричної форми нульової гаусової кривизни з вантами одного напрямку в плані, який відрізняється ...
  • Янін, Олексій (ДП “Український інститут інтелектуальної власності”, 2021)
    Спосіб виготовлення вантового покриття для великих прольотів будівель і споруд включає застосовування циліндричної форми покриття нульової гаусової кривизни з вантами одного напрямку в плані. Вантове покриття виготовляють ...
  • Янін, Олексій (ДП “Український інститут інтелектуальної власності”, 2020-07-27)
    Винахід на корисну модель відноситься до галузі будівництва, зокрема до будівництва висячих вантових покрить, призначених для будівель з прольотами від 40 до 70 метрів.
  • Бурак, Валентина; Новікова, Наталя (ДП “Український інститут інтелектуальної власності”, 2018-08-27)
    Задачею винаходу є створення ковбаси з м’яса перепелів, які мають підвищену біологічну, харчову цінність та позитивно впливає на стан шлунково-кишкового тракту людини. Перевагою даного способу є те що ковбаси мають у ...
  • Янін, Олексій (ДП “Український інститут інтелектуальної власності”, 2020-02-10)
    Спосіб виготовлення параболічного сталевого бункеру для зберігання сипкого матеріалу, що являє собою незамкнену циліндричну оболонку нульової гауссової кривизни, за яким сталевий бункер виготовляється з оптимальним ...
  • Янін, Олексій (2022-06-02)
    Спосіб виготовлення покриття архітектурної будівлі круглої форми з радіальними балками включає застосування радіально розташованих балок з кутом між ними. Всередині будівлі розташовують вертикальну колону і визначають ...
  • Кутіщев, П. С.; Цуркан, Л. В. (ДП “Український інститут інтелектуальної власності”, 2016-08-25)
    Спосіб визначення морфологічних показників річкових раків полягає у тому, що досліджуваний об’єкт розміщують на міліметровому папері; фотографують, використовуючи цифрову камеру; за допомогою ком’ютерної програми та нової ...
  • Дзюндзя, Оксана (ДП “Український інститут інтелектуальної власності”, 2017-10-10)
    Спосіб виробництва кексу підвищеної біологічної і зниженої енергетичної цінності включає підготовку сировини, збивання до утворення однорідної маси, додавання меланжу, карбонату амонію та гідрокарбонату натрію, борошна, ...
  • Дзюндзя, Оксана; Басалаєв, Роман (ДП “Український інститут інтелектуальної власності”, 2018-10)
    Спосіб виробництва хліба, що включає підготовку сировини, заміс тіста, бродіння тіста, обминання, поділ на шматки та викладання у форми, які попередньо змащені рослинною олією, витримування у теплому місці для збільшення ...
  • Аверчев, О. В.; Аверчев, Ю. В. (Український інститут інтелектуальної власності, 2009-05-12)
    Спосіб вирощування гречки в повторних посівах на зрошувальних землях південного степу України, який включає обробіток ґрунту, внесення мінеральних добрив діючої речовини, не враховуючи строків і способів сівби, який ...
  • Аверчев, О. В. (Український інститут інтелектуальної власності, 2007-04-25)
    Спосіб вирощування гречки, який включає обробіток ґрунту з внесенням мінеральних добрив, який відрізняється тим, що гречку в агромеліоративному полі рисової сівозміни висівають після обробітку ґрунту дисковими боронами на ...
  • Аверчев, О. В. (Державний департамент інтелектуальної власності, 2006-08-15)
  • Аверчев, О. В. (Український інститут інтелектуальної власності, 2006-10-16)
    Спосіб вирощування проса в пожнивних посівах Причорноморському степу півдня України в умовах зрошення що включає обробіток ґрунту з внесенням мінеральних добрив, який відрізняється тим, що добриво вноситься у дозі N_90 ...

Search DSpace


Browse

My Account