Репозиторий Dspace

Вплив БАД на харчові властивості та технологію виготовлення сиру

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Пелих, В.Г.
dc.contributor.author Балабанова, І.О.
dc.contributor.author Горбонос, Д.В.
dc.date.accessioned 2020-04-21T21:20:32Z
dc.date.available 2020-04-21T21:20:32Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation Пелих, В. Г. Вплив БАД на харчові властивості та технологію виготовлення сиру [Текст] / В. Г. Пелих, І. О. Балабанова, Д. В. Горбонос // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78, Ч.2(1). - С. 308-311. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2633
dc.description.abstract Наведена характеристика технології виробництва твердого сичугового сиру «Російський» та його харчових властивостей. Наведені перспективи та доцільність виробництва сиру з додаванням БАД та їх вплив на його харчові та технологічні властивості. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.title Вплив БАД на харчові властивості та технологію виготовлення сиру ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись