Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Пелих, В.Г. | |
dc.contributor.author | Балабанова, І.О. | |
dc.contributor.author | Горбонос, Д.В. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-21T21:20:32Z | |
dc.date.available | 2020-04-21T21:20:32Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.citation | Пелих, В. Г. Вплив БАД на харчові властивості та технологію виготовлення сиру [Текст] / В. Г. Пелих, І. О. Балабанова, Д. В. Горбонос // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78, Ч.2(1). - С. 308-311. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2633 | |
dc.description.abstract | Наведена характеристика технології виробництва твердого сичугового сиру «Російський» та його харчових властивостей. Наведені перспективи та доцільність виробництва сиру з додаванням БАД та їх вплив на його харчові та технологічні властивості. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" | ru |
dc.title | Вплив БАД на харчові властивості та технологію виготовлення сиру | ru |
dc.type | Article | ru |