DSpace Repository

Вплив БАД на харчові властивості та технологію виготовлення сиру

Show simple item record

dc.contributor.author Пелих, В.Г.
dc.contributor.author Балабанова, І.О.
dc.contributor.author Горбонос, Д.В.
dc.date.accessioned 2020-04-21T21:20:32Z
dc.date.available 2020-04-21T21:20:32Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation Пелих, В. Г. Вплив БАД на харчові властивості та технологію виготовлення сиру [Текст] / В. Г. Пелих, І. О. Балабанова, Д. В. Горбонос // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78, Ч.2(1). - С. 308-311. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2633
dc.description.abstract Наведена характеристика технології виробництва твердого сичугового сиру «Російський» та його харчових властивостей. Наведені перспективи та доцільність виробництва сиру з додаванням БАД та їх вплив на його харчові та технологічні властивості. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.title Вплив БАД на харчові властивості та технологію виготовлення сиру ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account