dc.contributor.author |
Пелих, В.Г. |
|
dc.contributor.author |
Балабанова, І.О. |
|
dc.contributor.author |
Горбонос, Д.В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-21T21:20:32Z |
|
dc.date.available |
2020-04-21T21:20:32Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.identifier.citation |
Пелих, В. Г. Вплив БАД на харчові властивості та технологію виготовлення сиру [Текст] / В. Г. Пелих, І. О. Балабанова, Д. В. Горбонос // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2012. - Вип.78, Ч.2(1). - С. 308-311. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2633 |
|
dc.description.abstract |
Наведена характеристика технології виробництва твердого сичугового
сиру «Російський» та його харчових властивостей.
Наведені перспективи та доцільність виробництва сиру з додаванням БАД
та їх вплив на його харчові та технологічні властивості. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ " Херсонський державний аграрний університет" |
ru |
dc.title |
Вплив БАД на харчові властивості та технологію виготовлення сиру |
ru |
dc.type |
Article |
ru |