Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Сморочинський, О.М. | |
dc.contributor.author | Петрова, О.В. | |
dc.contributor.author | Тригубко, А.С. | |
dc.contributor.author | Аксьонова, Я.В. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-14T10:27:51Z | |
dc.date.available | 2020-04-14T10:27:51Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Порівняльна характеристика напівсинтетичних ковбасних оболонок [Текст] / О. М. Сморочинський [та ін.] // Таврійський науковий вісник . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2018. - Вип.103: Сільськогосподарські науки. - С. 216-221 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2335 | |
dc.description.abstract | У статті викладено порівняльні характеристики двох аналогів напівсинтетичних ковбасних оболонок «ФІБРОСМОК» і «НАНОСМОК», їх асортимент і специфічне призначення для окремих ковбасних виробів. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Порівняльна характеристика напівсинтетичних ковбасних оболонок | ru |
dc.type | Article | ru |