00 DSpace/Manakin Repository

Порівняльна характеристика напівсинтетичних ковбасних оболонок

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Сморочинський, О.М.
dc.contributor.author Петрова, О.В.
dc.contributor.author Тригубко, А.С.
dc.contributor.author Аксьонова, Я.В.
dc.date.accessioned 2020-04-14T10:27:51Z
dc.date.available 2020-04-14T10:27:51Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Порівняльна характеристика напівсинтетичних ковбасних оболонок [Текст] / О. М. Сморочинський [та ін.] // Таврійський науковий вісник . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2018. - Вип.103: Сільськогосподарські науки. - С. 216-221 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2335
dc.description.abstract У статті викладено порівняльні характеристики двох аналогів напівсинтетичних ковбасних оболонок «ФІБРОСМОК» і «НАНОСМОК», їх асортимент і специфічне призначення для окремих ковбасних виробів. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Порівняльна характеристика напівсинтетичних ковбасних оболонок ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу