Репозиторий Dspace

Порівняльна характеристика напівсинтетичних ковбасних оболонок

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Сморочинський, О.М.
dc.contributor.author Петрова, О.В.
dc.contributor.author Тригубко, А.С.
dc.contributor.author Аксьонова, Я.В.
dc.date.accessioned 2020-04-14T10:27:51Z
dc.date.available 2020-04-14T10:27:51Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Порівняльна характеристика напівсинтетичних ковбасних оболонок [Текст] / О. М. Сморочинський [та ін.] // Таврійський науковий вісник . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2018. - Вип.103: Сільськогосподарські науки. - С. 216-221 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2335
dc.description.abstract У статті викладено порівняльні характеристики двох аналогів напівсинтетичних ковбасних оболонок «ФІБРОСМОК» і «НАНОСМОК», їх асортимент і специфічне призначення для окремих ковбасних виробів. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Порівняльна характеристика напівсинтетичних ковбасних оболонок ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись