Репозиторий Dspace

Оптимізація якісних та кількісних показників молока при виробництві сметани

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Пелих, В.Г.
dc.contributor.author Балабанова, І.О.
dc.contributor.author Катан, Н.В.
dc.date.accessioned 2020-04-14T10:23:28Z
dc.date.available 2020-04-14T10:23:28Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Пелих, В. Г. Оптимізація якісних та кількісних показників молока при виробництві сметани [Текст] / В. Г. Пелих, І. О. Балабанова, Н. В. Катан // Таврійський науковий вісник . - Херсон : Вид. дім "Гельветика", 2018. - Вип.103: Сільськогосподарські науки. - С. 209-215 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2333
dc.description.abstract У статті досліджувалися вплив кількісних та якісних показників молока на виготовлення сметани вищої якості та змога отримати високі економічні показники. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Оптимізація якісних та кількісних показників молока при виробництві сметани ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись