00 DSpace/Manakin Repository

ОСОБЛИВОСТІ РЕЦЕПТУРИ ВИГОТОВЛЕННЯ СОУСІВ КРАФТОВОГО ВИРОБНИЦТВА

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Макаренко, Павло
dc.date.accessioned 2025-05-21T07:44:59Z
dc.date.available 2025-05-21T07:44:59Z
dc.date.issued 2025-04-24
dc.identifier.citation ІІ Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства» ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10774
dc.publisher Луцький національний технічний університет ru
dc.subject фруктово-ягідні соуси ru
dc.title ОСОБЛИВОСТІ РЕЦЕПТУРИ ВИГОТОВЛЕННЯ СОУСІВ КРАФТОВОГО ВИРОБНИЦТВА ru
dc.type Other ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу