00 DSpace/Manakin Repository

Роль органічного виробництва у формуванні продовольчої безпеки

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Кирилов, Ю. Є.
dc.date.accessioned 2020-03-03T14:53:03Z
dc.date.available 2020-03-03T14:53:03Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.citation Кирилов Ю.Є. Роль органічного виробництва у формуванні продовольчої безпеки / Ю Кирилов // Органічне виробництво і продовольча безпека.– Житомир: Вид-во «Полісся», 2014. - С. 67-71 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/988
dc.description.abstract Вагомий внесок у теорію і практику забезпечення продовольчої безпеки внесли такі фахівці як М. Бабієнко, В. Власов, О. Гойчук, С. Кваша, Б. Пасхавер, П. Саблук, О. Скидан та ін. Однак дослідження цієї проблеми не можна вважати вичерпними, велика кількість її аспектів ще недостатньо висвітлені. Зокрема, при розгляді питань продовольчого забезпечення зосереджується увага на нормах споживання, доступності продовольства для населення, обсягах виробництва тощо. А така складова як якість і безпечність продуктів харчування для життя та здоров ‘я громадян не викликає наукового ентузіазму або ігнорується взагалі. В звичному розумінні продовольча безпека–це такий стан економіки, що характеризується наявністю в держави достатньої кількості продовольства та можливістю населення щодо його придбання. На нашу думку, більш прийнятним є визначення ФАО (FAO–Food and Agriculture Organization), згідно якого «продовольча безпека забезпечена у тому випадку, коли всі члени суспільства у будь-який час мають фізичний і економічний доступ до безпечного і повноцінного продовольства, достатнього для задоволення фізіологічних потреб і переваг, необхідних для активного і здорового способу життя. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Полісся ru
dc.subject Кафедра публічного управління та адміністрування ru
dc.title Роль органічного виробництва у формуванні продовольчої безпеки ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу