dc.contributor.author |
Кирилов, Ю. Є. |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-03T12:13:36Z |
|
dc.date.available |
2020-03-03T12:13:36Z |
|
dc.date.issued |
2013 |
|
dc.identifier.citation |
Кирилов Ю.Є. Проблеми та перспективи розвитку органічного виробництва в Україні / Ю.Є. Кирилов // Органічне виробництво і продовольча безпека:[зб. матеріалів доп. учасн. Міжнар. наук.-практ. конф.].–Житомир: Полісся, 2013.–С. 53–57 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/975 |
|
dc.description.abstract |
Останнім часом в світі зростає зацікавленість в безпечних продуктах харчування. Продукція сільського господарства, що отримана без застосування хімічних засобів, мінеральних добрив, шкідливих кормових добавок, це не лише збереження чистоти
навколишнього середовища та відновлення родючості ґрунтів, а й здоров’я людей. Світовий попит на екологічно чисті продукти харчування має забезпечити продукція органічного виробництва. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет |
ru |
dc.subject |
Кафедра публічного управління та адміністрування |
ru |
dc.title |
Проблеми та перспективи розвитку органічного виробництва в Україні |
ru |
dc.type |
Article |
ru |