Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Кирилов, Ю. Є. | |
dc.date.accessioned | 2020-03-03T12:13:36Z | |
dc.date.available | 2020-03-03T12:13:36Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.citation | Кирилов Ю.Є. Проблеми та перспективи розвитку органічного виробництва в Україні / Ю.Є. Кирилов // Органічне виробництво і продовольча безпека:[зб. матеріалів доп. учасн. Міжнар. наук.-практ. конф.].–Житомир: Полісся, 2013.–С. 53–57 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/975 | |
dc.description.abstract | Останнім часом в світі зростає зацікавленість в безпечних продуктах харчування. Продукція сільського господарства, що отримана без застосування хімічних засобів, мінеральних добрив, шкідливих кормових добавок, це не лише збереження чистоти навколишнього середовища та відновлення родючості ґрунтів, а й здоров’я людей. Світовий попит на екологічно чисті продукти харчування має забезпечити продукція органічного виробництва. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Житомирський національний агроекологічний університет | ru |
dc.subject | Кафедра публічного управління та адміністрування | ru |
dc.title | Проблеми та перспективи розвитку органічного виробництва в Україні | ru |
dc.type | Article | ru |