Репозиторий Dspace

Проблеми та перспективи розвитку органічного виробництва в Україні

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Кирилов, Ю. Є.
dc.date.accessioned 2020-03-03T12:13:36Z
dc.date.available 2020-03-03T12:13:36Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.citation Кирилов Ю.Є. Проблеми та перспективи розвитку органічного виробництва в Україні / Ю.Є. Кирилов // Органічне виробництво і продовольча безпека:[зб. матеріалів доп. учасн. Міжнар. наук.-практ. конф.].–Житомир: Полісся, 2013.–С. 53–57 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/975
dc.description.abstract Останнім часом в світі зростає зацікавленість в безпечних продуктах харчування. Продукція сільського господарства, що отримана без застосування хімічних засобів, мінеральних добрив, шкідливих кормових добавок, це не лише збереження чистоти навколишнього середовища та відновлення родючості ґрунтів, а й здоров’я людей. Світовий попит на екологічно чисті продукти харчування має забезпечити продукція органічного виробництва. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Житомирський національний агроекологічний університет ru
dc.subject Кафедра публічного управління та адміністрування ru
dc.title Проблеми та перспективи розвитку органічного виробництва в Україні ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись