Короткий опис(реферат):
Навчальний посібник містить загальні відомості про системи управління якістю і безпечністю сільськогосподарської та харчової продукції. Містить комплекс питань для самоконтролю, тестові вправи та практичні завдання.
Навчальний посібник адресовано здобувачам, викладачам вищих навчальних закладів з підготовки бакалаврів та магістрів спеціальностей 181 Харчові технології, 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, агрономічних та економічних спеціальностей усіх форм навчання, а також учням професійних коледжів, технікумів, слухачам системи підвищення кваліфікації та перепідготовки.
Суть розробки, основні результати:
Навчальний посібник містить загальні відомості про системи управління якістю і безпечністю сільськогосподарської та харчової продукції. Містить комплекс питань для самоконтролю, тестові вправи та практичні завдання.
Навчальний посібник адресовано здобувачам, викладачам вищих навчальних закладів з підготовки бакалаврів та магістрів спеціальностей 181 Харчові технології, 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, агрономічних та економічних спеціальностей усіх форм навчання, а також учням професійних коледжів, технікумів, слухачам системи підвищення кваліфікації та перепідготовки.