dc.contributor.author |
Горач, Ольга Олексіївна |
|
dc.contributor.author |
Балабанова, Ірина Олександрівна |
|
dc.contributor.author |
Пелих, Наталя Леонідівна |
|
dc.contributor.author |
Новікова, Наталя Володимирівна |
|
dc.contributor.author |
Каращук, Геннадій Васильович |
|
dc.date.accessioned |
2024-05-27T15:16:42Z |
|
dc.date.available |
2024-05-27T15:16:42Z |
|
dc.date.issued |
2024-04 |
|
dc.identifier.citation |
Навчальний посібник містить загальні відомості про системи управління якістю і безпечністю сільськогосподарської та харчової продукції. Містить комплекс питань для самоконтролю, тестові вправи та практичні завдання. Навчальний посібник адресовано здобувачам, викладачам вищих навчальних закладів з підготовки бакалаврів та магістрів спеціальностей 181 Харчові технології, 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, агрономічних та економічних спеціальностей усіх форм навчання, а також учням професійних коледжів, технікумів, слухачам системи підвищення кваліфікації та перепідготовки. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/9414 |
|
dc.description |
Навчальний посібник містить загальні відомості про системи управління якістю і безпечністю сільськогосподарської та харчової продукції. Містить комплекс питань для самоконтролю, тестові вправи та практичні завдання.
Навчальний посібник адресовано здобувачам, викладачам вищих навчальних закладів з підготовки бакалаврів та магістрів спеціальностей 181 Харчові технології, 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, агрономічних та економічних спеціальностей усіх форм навчання, а також учням професійних коледжів, технікумів, слухачам системи підвищення кваліфікації та перепідготовки. |
ru |
dc.description.abstract |
Навчальний посібник містить загальні відомості про системи управління якістю і безпечністю сільськогосподарської та харчової продукції. Містить комплекс питань для самоконтролю, тестові вправи та практичні завдання.
Навчальний посібник адресовано здобувачам, викладачам вищих навчальних закладів з підготовки бакалаврів та магістрів спеціальностей 181 Харчові технології, 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, агрономічних та економічних спеціальностей усіх форм навчання, а також учням професійних коледжів, технікумів, слухачам системи підвищення кваліфікації та перепідготовки. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет |
ru |
dc.relation.ispartofseries |
Технічні науки; |
|
dc.subject |
харчова промисловість |
ru |
dc.subject |
управління якістю |
ru |
dc.subject |
менеджмент якості |
ru |
dc.subject |
систем управління якістю |
ru |
dc.subject |
система НАССР |
ru |
dc.subject |
фактори ризику |
ru |
dc.title |
Системи управління якістю і безпечністю сільськогосподарської та харчової продукції |
ru |
dc.title.alternative |
Quality and safety management systems of agricultural and food products |
ru |
dc.type |
Book |
ru |