Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Круковська, О.В. | |
dc.date.accessioned | 2023-12-11T07:58:52Z | |
dc.date.available | 2023-12-11T07:58:52Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Круковська О.В. Нові організаційно-економічні принципи управління послугами корпоративного рівня в індустрії гостинності Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Стратегічні пріоритети розвитку соціальноекономічних систем у контексті сучасного наукового виміру». м. Запоріжжя, 27 жовтня 2023 року | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/8415 | |
dc.description.abstract | У методології та методиці визначення нових організаційно-економічних засад управління послугами в індустрії гостинності на рівні підприємств готельно-ресторанного бізнесу основоположне значення, на нашу думку, має уточнення їх функцій, змісту і завдань; чинників і принципів здійснення; показників моніторингу, оцінки й діаґностики; нових інструментів, тактики і стратегії надання, організації та управління. Насамперед, уточнимо, що “Індустрія гостинності” ідентифікується нами як сфера або галузь надання послуг у даному разі у готельно-ресторанному господарстві або бізнесі та його підприємствах. А власне “гостинність” ототожнюється з комплексом тих або інших послуг, характерних для нього. | ru |
dc.publisher | Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького | ru |
dc.subject | послуги | ru |
dc.subject | гостинність | ru |
dc.subject | Кафедра готельно-ресторанного та туристичного бізнесу | ru |
dc.title | Нові організаційно-економічні принципи управління послугами корпоративного рівня в індустрії гостинності | ru |
dc.type | Article | ru |