Репозиторий Dspace

Нові організаційно-економічні принципи управління послугами корпоративного рівня в індустрії гостинності

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Круковська, О.В.
dc.date.accessioned 2023-12-11T07:58:52Z
dc.date.available 2023-12-11T07:58:52Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Круковська О.В. Нові організаційно-економічні принципи управління послугами корпоративного рівня в індустрії гостинності Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Стратегічні пріоритети розвитку соціальноекономічних систем у контексті сучасного наукового виміру». м. Запоріжжя, 27 жовтня 2023 року ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/8415
dc.description.abstract У методології та методиці визначення нових організаційно-економічних засад управління послугами в індустрії гостинності на рівні підприємств готельно-ресторанного бізнесу основоположне значення, на нашу думку, має уточнення їх функцій, змісту і завдань; чинників і принципів здійснення; показників моніторингу, оцінки й діаґностики; нових інструментів, тактики і стратегії надання, організації та управління. Насамперед, уточнимо, що “Індустрія гостинності” ідентифікується нами як сфера або галузь надання послуг у даному разі у готельно-ресторанному господарстві або бізнесі та його підприємствах. А власне “гостинність” ототожнюється з комплексом тих або інших послуг, характерних для нього. ru
dc.publisher Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького ru
dc.subject послуги ru
dc.subject гостинність ru
dc.subject Кафедра готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ru
dc.title Нові організаційно-економічні принципи управління послугами корпоративного рівня в індустрії гостинності ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись