dc.contributor.author |
Круковська, О.В. |
|
dc.date.accessioned |
2023-12-11T07:58:52Z |
|
dc.date.available |
2023-12-11T07:58:52Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Круковська О.В. Нові організаційно-економічні принципи управління послугами корпоративного рівня в індустрії гостинності Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Стратегічні пріоритети розвитку соціальноекономічних систем у контексті сучасного наукового виміру». м. Запоріжжя, 27 жовтня 2023 року |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/8415 |
|
dc.description.abstract |
У методології та методиці визначення нових організаційно-економічних
засад управління послугами в індустрії гостинності на рівні підприємств
готельно-ресторанного бізнесу основоположне значення, на нашу думку, має
уточнення їх функцій, змісту і завдань; чинників і принципів здійснення;
показників моніторингу, оцінки й діаґностики; нових інструментів, тактики і стратегії надання, організації та управління. Насамперед, уточнимо, що
“Індустрія гостинності” ідентифікується нами як сфера або галузь надання
послуг у даному разі у готельно-ресторанному господарстві або бізнесі та його
підприємствах. А власне “гостинність” ототожнюється з комплексом тих або
інших послуг, характерних для нього. |
ru |
dc.publisher |
Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького |
ru |
dc.subject |
послуги |
ru |
dc.subject |
гостинність |
ru |
dc.subject |
Кафедра готельно-ресторанного та туристичного бізнесу |
ru |
dc.title |
Нові організаційно-економічні принципи управління послугами корпоративного рівня в індустрії гостинності |
ru |
dc.type |
Article |
ru |