00 DSpace/Manakin Repository

Особливості та перспективи розвитку логістичного сервісу у ресторанному бізнесі готельно- ресторанного господарства

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Круковська, О.В.
dc.contributor.author Krukovska, O.
dc.date.accessioned 2023-12-10T18:05:59Z
dc.date.available 2023-12-10T18:05:59Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Круковська О.В. Особливості та перспективи розвитку логістичного сервісу у ресторанному бізнесі готельно- ресторанного господарства. Інвестиції: практика та досвід. 2023. № 9 с.90-94 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/8408
dc.description.abstract Визначено структуру та склад логістичного сервісу ресторанних закладів у складі готельно-ресторанного господарства; його відмінності стосовно здійснення функцій, завдань, чинниківрозвитку та управління ними в залежності від специфіки ресторанного бізнесу. Виявлено, щоєдиної моделі його побудови не може бути об'єктивно. Разом з цим можна використовуватиуніфіковані класифікації та групування матеріальних запасів; логістичних потоків і вантажообі-гу; програмування й інформаційного забезпечення; зрозумілі методи оцінки й стандарти, у т.ч.міжнародні. Враховуючи, що продукція ресторанів — це свіжі страви, які потребують свіжих таякісних продуктових інгредієнти, логістичний сервіс розглядається як важливе джерело їх кон-курентоспроможності. Адже саме їх вартість та вартість поставок і зберігання (фудкост) найб-ільшим чином впливають на собівартість готових блюд, отже й на їх ціну та прибутки ресторан-них підприємств загалом. Тому пропозиції по розвитку логістичного сервісу доцільно допов-нювати іншими заходами: корегуванням меню, виходячи з маржинальності страв, можливос-тей якісних поставок; удосконаленням обслуговування, рекламою; ребрендингом та ін. ru
dc.publisher ТОВ "ДКС Центр" ru
dc.subject ресторанний бізнеc ru
dc.subject готельно-ресторанне господарство ru
dc.subject логістичний сервіс ru
dc.subject логістичніпоток ru
dc.subject стандарти ru
dc.subject розвиток ru
dc.subject стратегія і тактика ru
dc.subject витрати ru
dc.subject фудкост ru
dc.subject хмарні технологі ru
dc.subject автоматизація ru
dc.subject кафедра готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ru
dc.title Особливості та перспективи розвитку логістичного сервісу у ресторанному бізнесі готельно- ресторанного господарства ru
dc.title.alternative FEATURES AND PRO SPECTS OF LOGISTIC SERVICE DEVELOPMENT IN THE RESTAURANTBUSINESS OF THE H OTEL AND RESTAURANT INDUSTRНY ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу