Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Круковська, О.В. | |
dc.contributor.author | Krukovska, O. | |
dc.date.accessioned | 2023-12-10T18:05:59Z | |
dc.date.available | 2023-12-10T18:05:59Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Круковська О.В. Особливості та перспективи розвитку логістичного сервісу у ресторанному бізнесі готельно- ресторанного господарства. Інвестиції: практика та досвід. 2023. № 9 с.90-94 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/8408 | |
dc.description.abstract | Визначено структуру та склад логістичного сервісу ресторанних закладів у складі готельно-ресторанного господарства; його відмінності стосовно здійснення функцій, завдань, чинниківрозвитку та управління ними в залежності від специфіки ресторанного бізнесу. Виявлено, щоєдиної моделі його побудови не може бути об'єктивно. Разом з цим можна використовуватиуніфіковані класифікації та групування матеріальних запасів; логістичних потоків і вантажообі-гу; програмування й інформаційного забезпечення; зрозумілі методи оцінки й стандарти, у т.ч.міжнародні. Враховуючи, що продукція ресторанів — це свіжі страви, які потребують свіжих таякісних продуктових інгредієнти, логістичний сервіс розглядається як важливе джерело їх кон-курентоспроможності. Адже саме їх вартість та вартість поставок і зберігання (фудкост) найб-ільшим чином впливають на собівартість готових блюд, отже й на їх ціну та прибутки ресторан-них підприємств загалом. Тому пропозиції по розвитку логістичного сервісу доцільно допов-нювати іншими заходами: корегуванням меню, виходячи з маржинальності страв, можливос-тей якісних поставок; удосконаленням обслуговування, рекламою; ребрендингом та ін. | ru |
dc.publisher | ТОВ "ДКС Центр" | ru |
dc.subject | ресторанний бізнеc | ru |
dc.subject | готельно-ресторанне господарство | ru |
dc.subject | логістичний сервіс | ru |
dc.subject | логістичніпоток | ru |
dc.subject | стандарти | ru |
dc.subject | розвиток | ru |
dc.subject | стратегія і тактика | ru |
dc.subject | витрати | ru |
dc.subject | фудкост | ru |
dc.subject | хмарні технологі | ru |
dc.subject | автоматизація | ru |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного та туристичного бізнесу | ru |
dc.title | Особливості та перспективи розвитку логістичного сервісу у ресторанному бізнесі готельно- ресторанного господарства | ru |
dc.title.alternative | FEATURES AND PRO SPECTS OF LOGISTIC SERVICE DEVELOPMENT IN THE RESTAURANTBUSINESS OF THE H OTEL AND RESTAURANT INDUSTRНY | ru |
dc.type | Article | ru |