dc.contributor.author |
Круковська, О.В. |
|
dc.contributor.author |
Krukovska, O. |
|
dc.date.accessioned |
2023-12-10T18:05:59Z |
|
dc.date.available |
2023-12-10T18:05:59Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Круковська О.В. Особливості та перспективи розвитку логістичного сервісу у ресторанному бізнесі готельно- ресторанного господарства. Інвестиції: практика та досвід. 2023. № 9 с.90-94 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/8408 |
|
dc.description.abstract |
Визначено структуру та склад логістичного сервісу ресторанних закладів у складі готельно-ресторанного господарства; його відмінності стосовно здійснення функцій, завдань, чинниківрозвитку та управління ними в залежності від специфіки ресторанного бізнесу. Виявлено, щоєдиної моделі його побудови не може бути об'єктивно. Разом з цим можна використовуватиуніфіковані класифікації та групування матеріальних запасів; логістичних потоків і вантажообі-гу; програмування й інформаційного забезпечення; зрозумілі методи оцінки й стандарти, у т.ч.міжнародні. Враховуючи, що продукція ресторанів — це свіжі страви, які потребують свіжих таякісних продуктових інгредієнти, логістичний сервіс розглядається як важливе джерело їх кон-курентоспроможності. Адже саме їх вартість та вартість поставок і зберігання (фудкост) найб-ільшим чином впливають на собівартість готових блюд, отже й на їх ціну та прибутки ресторан-них підприємств загалом. Тому пропозиції по розвитку логістичного сервісу доцільно допов-нювати іншими заходами: корегуванням меню, виходячи з маржинальності страв, можливос-тей якісних поставок; удосконаленням обслуговування, рекламою; ребрендингом та ін. |
ru |
dc.publisher |
ТОВ "ДКС Центр" |
ru |
dc.subject |
ресторанний бізнеc |
ru |
dc.subject |
готельно-ресторанне господарство |
ru |
dc.subject |
логістичний сервіс |
ru |
dc.subject |
логістичніпоток |
ru |
dc.subject |
стандарти |
ru |
dc.subject |
розвиток |
ru |
dc.subject |
стратегія і тактика |
ru |
dc.subject |
витрати |
ru |
dc.subject |
фудкост |
ru |
dc.subject |
хмарні технологі |
ru |
dc.subject |
автоматизація |
ru |
dc.subject |
кафедра готельно-ресторанного та туристичного бізнесу |
ru |
dc.title |
Особливості та перспективи розвитку логістичного сервісу у ресторанному бізнесі готельно- ресторанного господарства |
ru |
dc.title.alternative |
FEATURES AND PRO SPECTS OF LOGISTIC SERVICE DEVELOPMENT IN THE RESTAURANTBUSINESS OF THE H OTEL AND RESTAURANT INDUSTRНY |
ru |
dc.type |
Article |
ru |