00 DSpace/Manakin Repository

Сучасні аспекти підготовки фахівців сфери туризму та гостинності

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Дуга, Вікторія
dc.date.accessioned 2023-10-01T20:22:53Z
dc.date.available 2023-10-01T20:22:53Z
dc.date.issued 2022-02-04
dc.identifier.citation Дуга В.О. Сучасні аспекти підготовки фахівців сфери туризму та гостинності. Забезпечення якості вищої освіти: проблеми та перспективи розвитку: матеріали V Міжнародної науково-методичної конференції, 3-4 лютого 2022 р. – Одеса: ОНЕУ, 2022. С.100-101. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/8176
dc.description.abstract Сьогодні індустрія туризму та гостинності є однією з найбільш прибуткових галузей світової економіки. Вона інтенсивно розвивається, в її структурі функціонують туристичні підприємства, засоби розміщення, підприємства громадського харчування, культурно розважальні заклади тощо. Вони надають робочі місця, забезпечують надходження коштів до бюджету, впливають на розвиток інфраструктури та стабілізацію соціально-економічних процесів. Разом з тим виникають суперечності між потребами населення у туристичних та готельних послугах, які щоразу зростають, і можливостями їх задоволення. Наголошується на недостатній компетентності персоналу туристичної сфери, існує потреба в удосконаленні підготовки кадрів, підвищенні відповідності персоналу потребам ринку праці. З огляду на це значно вищими мають бути вимоги до підготовки фахівців туристичної індустрії, якісні характеристики персоналу повинні відповідати стандартам обслуговування відповідно до вимог, які використовують провідні світові підприємства. Розв'язання цієї проблеми пов'язане з модернізацією змісту освіти. Потрібно виявити основні проблеми у підготовці майбутніх фахівців сфери туризму та гостинності, запропонувати шляхи їх вирішення. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Одеський національний економічний університет ru
dc.subject індустрія гостинності ru
dc.subject компетентність персоналу ru
dc.subject якість послуг ru
dc.subject вимоги до фахівців ru
dc.subject співпраця ru
dc.subject активні методи навчання ru
dc.subject освітній процес ru
dc.subject стандарти обслуговування ru
dc.subject ринок праці ru
dc.subject підвищення кваліфікації викладачів ru
dc.subject виробнича практика ru
dc.subject роботодавці ru
dc.subject кафедра готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ru
dc.title Сучасні аспекти підготовки фахівців сфери туризму та гостинності ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу