dc.contributor.author |
Дуга, Вікторія |
|
dc.date.accessioned |
2023-10-01T20:22:53Z |
|
dc.date.available |
2023-10-01T20:22:53Z |
|
dc.date.issued |
2022-02-04 |
|
dc.identifier.citation |
Дуга В.О. Сучасні аспекти підготовки фахівців сфери туризму та гостинності. Забезпечення якості вищої освіти: проблеми та перспективи розвитку: матеріали V Міжнародної науково-методичної конференції, 3-4 лютого 2022 р. – Одеса: ОНЕУ, 2022. С.100-101. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/8176 |
|
dc.description.abstract |
Сьогодні індустрія туризму та гостинності є однією з найбільш прибуткових галузей
світової економіки. Вона інтенсивно розвивається, в її структурі функціонують туристичні підприємства, засоби розміщення, підприємства громадського харчування, культурно розважальні заклади тощо. Вони надають робочі місця, забезпечують надходження коштів до бюджету, впливають на розвиток інфраструктури та стабілізацію соціально-економічних процесів.
Разом з тим виникають суперечності між потребами населення у туристичних та
готельних послугах, які щоразу зростають, і можливостями їх задоволення. Наголошується на недостатній компетентності персоналу туристичної сфери, існує потреба в удосконаленні підготовки кадрів, підвищенні відповідності персоналу потребам ринку праці. З огляду на це значно вищими мають бути вимоги до підготовки фахівців туристичної індустрії, якісні характеристики персоналу повинні відповідати стандартам обслуговування відповідно до вимог, які використовують провідні світові підприємства. Розв'язання цієї проблеми пов'язане з модернізацією змісту освіти. Потрібно виявити основні проблеми у підготовці майбутніх фахівців сфери туризму та гостинності, запропонувати шляхи їх вирішення. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Одеський національний економічний університет |
ru |
dc.subject |
індустрія гостинності |
ru |
dc.subject |
компетентність персоналу |
ru |
dc.subject |
якість послуг |
ru |
dc.subject |
вимоги до фахівців |
ru |
dc.subject |
співпраця |
ru |
dc.subject |
активні методи навчання |
ru |
dc.subject |
освітній процес |
ru |
dc.subject |
стандарти обслуговування |
ru |
dc.subject |
ринок праці |
ru |
dc.subject |
підвищення кваліфікації викладачів |
ru |
dc.subject |
виробнича практика |
ru |
dc.subject |
роботодавці |
ru |
dc.subject |
кафедра готельно-ресторанного та туристичного бізнесу |
ru |
dc.title |
Сучасні аспекти підготовки фахівців сфери туризму та гостинності |
ru |