Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дуга, Вікторія | |
dc.date.accessioned | 2023-10-01T18:36:55Z | |
dc.date.available | 2023-10-01T18:36:55Z | |
dc.date.issued | 2019-09-21 | |
dc.identifier.citation | Дуга В.О. Гастрономічні тури як перспективний напрям розвитку агротуризму в Херсонській області. Сучасні тренди та перспективи логістики, маркетингу, збутової діяльності плодоовочівництва в епоху цифрових технологій: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Херсон, 20-21 вересня 2019 р. / За заг ред д. е. н., проф. О. В. Аверчева. – Херсон: Видавничий дім «Гельветика», 2019. С.202-205. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/8172 | |
dc.description.abstract | Зі зростанням потреби сучасної людини в подорожах, відпочинок перетворився на величезний сектор глобального ринку. Туризм у сільській місцевості, особливо аграрний, є одним із перспективних його сегментів. Набирає він популярності й на Півдні України – Херсонщині. Враховуючи високий рівень природних та соціально-економічних ресурсів Херсонської області, є можливість організації гастрономічних турів як складових розвитку агротуризму. Адже ситуація, наприклад, в плодоовочівництві, певне перенасичення ринку, спонукає виробників до постійного пошуку нових бізнесових ідей. Однією з яких є не просто вирощування овочів та фруктів, а створення на їх основі нових продуктів з більшою доданою вартістю. Власноруч вирощені овочі та фрукти, приготовлені з них страви, застосування певних технологій тривалого зберігання і переробки можуть стати важливою складовою розвитку агротуризму. Саме тому вважаємо за доцільне розглянути роль та особливості гастрономічних турів у розвитку аграрного туризму на Херсонщині | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.subject | агротуризм | ru |
dc.subject | гастрономічні тури | ru |
dc.subject | сільська місцевість | ru |
dc.subject | винні тури | ru |
dc.subject | агрооселя | ru |
dc.subject | турист | ru |
dc.subject | зайнятість | ru |
dc.subject | туристична привабливість території | ru |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного та туристичного бізнесу | ru |
dc.title | Гастрономічні тури як перспективний напрям розвитку агротуризму в Херсонській області | ru |