Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Самантоєв, Сайдуло | |
dc.contributor.author | Дуга, Вікторія | |
dc.date.accessioned | 2023-10-01T17:58:34Z | |
dc.date.available | 2023-10-01T17:58:34Z | |
dc.date.issued | 2021-04-23 | |
dc.identifier.citation | Самантоєв С., Дуга В.О. Аромамаркетинг як інноваційний спосіб комунікації в закладах індустрії гостинності. Сучасний стан та потенціал розвитку індустрії гостинності в Україні: зб. матеріалів І Всеукр. наук.-практ. конф. / за ред. доц. Морозової О. С. Херсон: ХДАЕУ, 2021. С.282-286. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/8169 | |
dc.description.abstract | На етапі інформаційного і технологічного розвитку суспільства, впровадження інноваційних технологій є актуальною темою, зокрема в питаннях ведення готельного бізнесу. Грамотно впроваджені інновації допомагають підприємствам займати та утримувати провідні позиції на ринку готельних послуг, а також створюють сприятливі умови для подальшого їх розвитку. Сучасний світ наповнений інтенсивними інформаційними потоками, величезним асортиментом товарів і послуг. Він дає споживачам свободу вибору, яка проявляється й в постійному пошуку споживачами нових можливостей задоволення своїх фізіологічних й емоційних потреб. Сам пошук перетворюється на процес отримання нових позитивних емоцій, корисної та цікавої інформації. Це заставляє власників підприємств шукати нові форми роботи з клієнтами, нові способи конкурентної боротьби за прихильність клієнтів. Способи конкурентної боротьби все більше переміщуються з економічних, цінових площин в область психологічних, чуттєвих сприймань, стають все більш інноваційними. Зростання конкуренції у сфері сервісу, зокрема в готельному бізнесі, змушує керівників підприємств шукати технологічні інновації, використовувати оригінальні маркетингові інструменти впливу на психологію і поведінку клієнтів, завойовуючи їхню довіру і лояльність. Чим більше почуттів задіяні в комунікаціях з гостями, тим міцніше з ними зв'язок. Одним із методів занурення гостей в комфортну атмосферу, посилення враження від перебування в готелі є сучасні ароматехнології. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.subject | маркетинг | ru |
dc.subject | готель | ru |
dc.subject | комунікації | ru |
dc.subject | поведінка гостя | ru |
dc.subject | ароматехнології | ru |
dc.subject | аромадизайн | ru |
dc.subject | конкурентоспроможність | ru |
dc.subject | індустрія гостинності | ru |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного та туристичного бізнесу | ru |
dc.title | Аромамаркетинг як інноваційний інструмент комунікації в закладах індустрії гостинності | ru |