DSpace Repository

ТЕХНОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА ЯЛОВИЧИНИ В УМОВАХ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Show simple item record

dc.contributor.author Панкєєв, С.П.
dc.date.accessioned 2022-05-28T14:16:14Z
dc.date.available 2022-05-28T14:16:14Z
dc.date.issued 2022-05-27
dc.identifier.issn 2226-0099
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7977
dc.description.abstract У статті проаналізоване обґрунтування технологічних показників виробництва яловичини у спеціалізованому м’ясному скотарстві для господарств Південного регіону України. Мета і задачі запропонованих сучасних технологій виробництва яловичини у галузі спеціалізованого м’ясного скотарства полягають у закріпленні і систематизації набутих знань з базових технологічних показників - годівлі великої рогатої худоби м’ясного напряму продуктивності; розведення; механізації виробничих процесів та інших, а також під час освоєння галузі скотарства взагалі питання ведення галузі у сучасних умовах приватної власності на землю та майно. Цикл вирощування і відгодівлі молодняку від завозу у 20 денному віці до реалізації у 18 місячному віці поділяється на окремі вікові періоди і фази у залежності від прийнятої технології. Переведення тварин із приміщення у наступне приміщення здійснюється у міру їх росту. Усі приміщення розподілені на секції, у яких розміщують тварин одного віку. Секції використовують за принципом "Усе зайнято – усе вільно", з проведенням очищення і дезинфекції. Реалізація технології виробництва яловичини в запланованих обсягах дасть можливість на рік освоєння проекту реалізувати 300-350 т яловичини та 150-160 голів племінного молодняка на суму 8600,0 тис. грн. За термін освоєння програми буде вироблено і реалізовано 924 т яловичини та 760 голів племінного молодняку на суму 29741,5 тис. грн. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject спеціалізоване мясне скотарство ru
dc.subject виробництво яловичини ru
dc.subject годівля та утримання худоби ru
dc.subject вирощування, дорощування, відгодівля ru
dc.subject програмування росту худоби ru
dc.subject архітектурно-планувальне рішення ru
dc.subject санітарно-профілактичні заходи ru
dc.subject південна мясна худоба ru
dc.subject Південний регіон України ru
dc.subject реалізація яловичини ru
dc.subject економічна ефективність ru
dc.title ТЕХНОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА ЯЛОВИЧИНИ В УМОВАХ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ ru
dc.type Other ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account