DSpace Repository

Виробництво сухих яєчних продуктів

Show simple item record

dc.contributor.author Кривий, В.В.
dc.contributor.author Любенко, О.І.
dc.date.accessioned 2022-02-11T15:17:17Z
dc.date.available 2022-02-11T15:17:17Z
dc.date.issued 2019-05-29
dc.identifier.citation Кривий В.В., Любенко О.І. Виробництво сухих яєчних продуктів. Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі: матеріали Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції (м. Херсон, 28-29 травня 2019 р.). Херсон: ХДАУ. 2019. С. 89-91. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7893
dc.description.abstract Усі яєчні продукти проходять пастеризацію. Цей процес забезпечує знищення 90 бактерій сальмонели та інших патогенних мікроорганізмів.По-друге зручність зберігання. Сухі яєчні продукти не вибагливі до умов зберігання: щоб залишатися свіжими, їм не потрібен особливий температурний режим.Легке використання. Завдяки сухому яєчному порошку ви маєте готовий для використання інгредієнт. Яєчні продукти бувають: рідкі - охолоджені та заморожені меланж (суміш білків і жовтків), жовток, білок; сухі - меланж (яєчний порошок), жовток, білок, сухий омлет (суміш сухої яєчної маси з сухим пастеризованим молоком в рівних кількостях). ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject птахівництво ru
dc.subject яєчна продуктивність ru
dc.subject меландж ru
dc.subject виробництво ru
dc.subject сухі продукти ru
dc.subject Кафедра технології виробництва продукції тваринництва
dc.title Виробництво сухих яєчних продуктів ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account