dc.contributor.author |
Кривий, В.В. |
|
dc.contributor.author |
Любенко, О.І. |
|
dc.date.accessioned |
2022-02-11T15:17:17Z |
|
dc.date.available |
2022-02-11T15:17:17Z |
|
dc.date.issued |
2019-05-29 |
|
dc.identifier.citation |
Кривий В.В., Любенко О.І. Виробництво сухих яєчних продуктів. Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі: матеріали Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції (м. Херсон, 28-29 травня 2019 р.). Херсон: ХДАУ. 2019. С. 89-91. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/7893 |
|
dc.description.abstract |
Усі яєчні продукти проходять пастеризацію. Цей процес забезпечує знищення
90 бактерій сальмонели та інших патогенних мікроорганізмів.По-друге зручність
зберігання. Сухі яєчні продукти не вибагливі до умов зберігання: щоб залишатися свіжими, їм не потрібен особливий температурний режим.Легке використання. Завдяки сухому яєчному порошку ви маєте готовий для використання інгредієнт. Яєчні продукти бувають: рідкі - охолоджені та заморожені меланж (суміш білків і жовтків), жовток, білок; сухі - меланж (яєчний порошок), жовток, білок, сухий омлет (суміш сухої яєчної маси з сухим пастеризованим молоком в рівних кількостях). |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет |
ru |
dc.subject |
птахівництво |
ru |
dc.subject |
яєчна продуктивність |
ru |
dc.subject |
меландж |
ru |
dc.subject |
виробництво |
ru |
dc.subject |
сухі продукти |
ru |
dc.subject |
Кафедра технології виробництва продукції тваринництва |
|
dc.title |
Виробництво сухих яєчних продуктів |
ru |
dc.type |
Article |
ru |