Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Кривий, В.В. | |
dc.contributor.author | Любенко, О.І. | |
dc.date.accessioned | 2022-02-11T15:17:17Z | |
dc.date.available | 2022-02-11T15:17:17Z | |
dc.date.issued | 2019-05-29 | |
dc.identifier.citation | Кривий В.В., Любенко О.І. Виробництво сухих яєчних продуктів. Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі: матеріали Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції (м. Херсон, 28-29 травня 2019 р.). Херсон: ХДАУ. 2019. С. 89-91. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/7893 | |
dc.description.abstract | Усі яєчні продукти проходять пастеризацію. Цей процес забезпечує знищення 90 бактерій сальмонели та інших патогенних мікроорганізмів.По-друге зручність зберігання. Сухі яєчні продукти не вибагливі до умов зберігання: щоб залишатися свіжими, їм не потрібен особливий температурний режим.Легке використання. Завдяки сухому яєчному порошку ви маєте готовий для використання інгредієнт. Яєчні продукти бувають: рідкі - охолоджені та заморожені меланж (суміш білків і жовтків), жовток, білок; сухі - меланж (яєчний порошок), жовток, білок, сухий омлет (суміш сухої яєчної маси з сухим пастеризованим молоком в рівних кількостях). | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.subject | птахівництво | ru |
dc.subject | яєчна продуктивність | ru |
dc.subject | меландж | ru |
dc.subject | виробництво | ru |
dc.subject | сухі продукти | ru |
dc.subject | Кафедра технології виробництва продукції тваринництва | |
dc.title | Виробництво сухих яєчних продуктів | ru |
dc.type | Article | ru |