DSpace Repository

Харчова цінність яєць та перспективи їх виробництва в Україні

Show simple item record

dc.contributor.author Любенко, Оксана
dc.contributor.author Кузнєцова, Каріна
dc.date.accessioned 2022-01-03T19:57:58Z
dc.date.available 2022-01-03T19:57:58Z
dc.date.issued 2021-05-06
dc.identifier.issn 2226-0099
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7704
dc.description Prospects for the development of the egg market in Ukraine are related to the expansion of the range of processed products, which includes a subgroup for industrial consumption (melange, protein and yolk in liquid, frozen and dry form), semi-finished products for household and catering: specially packaged and processed liquid whole eggs with a long shelf life, frozen whole eggs, dry omelets, hard-boiled eggs, as well as a wide range of finished products in chilled and frozen form. ru
dc.description.abstract Перспективи розвитку ринку яєць в Україні пов'язані саме з розширенням асортименту переробленої продукції, до складу якої входить підгрупа для промислового споживання (меланж, білок і жовток у рідкому, замороженому і сухому вигляді), напівфабрикати для домашнього господарства і громадського харчування: спеціально упаковані і оброблені рідкі цілі яйця з тривалим терміном зберігання, заморожені цілі яйця, сухі омлети, зварені круто яйця, а також широкий асортимент готових продуктів в охолодженому і замороженому вигляді. Можливе розширення асортименту на основі надання корисних властивостей продукції - вітамінізовані яйця, з високим вмістом селену, йодовані, які будуть мати певну нішу на ринку і стимулюватимуть попит на продукцію. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет. Матеріали ІІ Всеукраїнської студентської інтернет-конференції ru
dc.relation.ispartofseries ISSN;2226-0099
dc.subject харчові яйця ru
dc.subject харчова цінність ru
dc.title Харчова цінність яєць та перспективи їх виробництва в Україні ru
dc.title.alternative Nutritional value of eggs and prospects of their production in Ukraine ru
dc.title.alternative Nutritional value of eggs and prospects of their production in Ukraine ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account