Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Бойко, Людмила | |
dc.contributor.author | Солопов, Владислав | |
dc.date.accessioned | 2022-01-02T16:26:52Z | |
dc.date.available | 2022-01-02T16:26:52Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Бойко Л.О., Солопов В.А. Нові тренди розвитку підприємницької діяльності у ресторанному бізнесі. Обліково-аналітичне забезпечення управління бізнес-процесами підприємства:зб. тез Всеукраїнської науково-практичної Інтернет – конференції, (м. Херсон, 24-25 листопада 2021 р.). С. 312-314. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/7677 | |
dc.description.abstract | Розвиток ринкових відносин в Україні витиснув багаторічну монополію на сферу ресторанного сервісу. Заклади відкриваються по всій країні, вони як кажуть, на любий смак і гаманець. Коли світ увійшов у XXI століття, з’явилося чимало нових можливостей. Економічні зміни обумовили відродження вітчизняного ресторанного бізнесу, закладеного в багатій культурній та історичній спадщині ресторанної справи України. Складні й неоднозначно сприйняті в суспільстві процеси приватизації зумовили зміни форм власності численних кафе, ресторанів, що вирізнялися обмеженим асортиментом і традиційно ненав’язливим сервісом. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.subject | підприємництво | ru |
dc.subject | ресторанний бізнес | ru |
dc.title | Нові тренди розвитку підприємницької діяльності у ресторанному бізнесі | ru |
dc.type | Thesis | ru |