dc.contributor.author |
Бойко, Людмила |
|
dc.contributor.author |
Солопов, Владислав |
|
dc.date.accessioned |
2022-01-02T16:26:52Z |
|
dc.date.available |
2022-01-02T16:26:52Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Бойко Л.О., Солопов В.А. Нові тренди розвитку підприємницької діяльності у ресторанному бізнесі. Обліково-аналітичне забезпечення управління бізнес-процесами підприємства:зб. тез Всеукраїнської науково-практичної Інтернет – конференції, (м. Херсон, 24-25 листопада 2021 р.). С. 312-314. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/7677 |
|
dc.description.abstract |
Розвиток ринкових відносин в Україні витиснув багаторічну монополію
на сферу ресторанного сервісу. Заклади відкриваються по всій країні, вони як
кажуть, на любий смак і гаманець. Коли світ увійшов у XXI століття, з’явилося
чимало нових можливостей. Економічні зміни обумовили відродження
вітчизняного ресторанного бізнесу, закладеного в багатій культурній та
історичній спадщині ресторанної справи України. Складні й неоднозначно
сприйняті в суспільстві процеси приватизації зумовили зміни форм власності
численних кафе, ресторанів, що вирізнялися обмеженим асортиментом і
традиційно ненав’язливим сервісом. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.subject |
підприємництво |
ru |
dc.subject |
ресторанний бізнес |
ru |
dc.title |
Нові тренди розвитку підприємницької діяльності у ресторанному бізнесі |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |