DSpace Repository

Нові тренди розвитку підприємницької діяльності у ресторанному бізнесі

Show simple item record

dc.contributor.author Бойко, Людмила
dc.contributor.author Солопов, Владислав
dc.date.accessioned 2022-01-02T16:26:52Z
dc.date.available 2022-01-02T16:26:52Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Бойко Л.О., Солопов В.А. Нові тренди розвитку підприємницької діяльності у ресторанному бізнесі. Обліково-аналітичне забезпечення управління бізнес-процесами підприємства:зб. тез Всеукраїнської науково-практичної Інтернет – конференції, (м. Херсон, 24-25 листопада 2021 р.). С. 312-314. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7677
dc.description.abstract Розвиток ринкових відносин в Україні витиснув багаторічну монополію на сферу ресторанного сервісу. Заклади відкриваються по всій країні, вони як кажуть, на любий смак і гаманець. Коли світ увійшов у XXI століття, з’явилося чимало нових можливостей. Економічні зміни обумовили відродження вітчизняного ресторанного бізнесу, закладеного в багатій культурній та історичній спадщині ресторанної справи України. Складні й неоднозначно сприйняті в суспільстві процеси приватизації зумовили зміни форм власності численних кафе, ресторанів, що вирізнялися обмеженим асортиментом і традиційно ненав’язливим сервісом. ru
dc.language.iso other ru
dc.subject підприємництво ru
dc.subject ресторанний бізнес ru
dc.title Нові тренди розвитку підприємницької діяльності у ресторанному бізнесі ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account