Репозиторий Dspace

Споживчі властивості мікрозелені та особливості застосування у харчовій промисловості_2021

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Горач, Ольга Олексіївна
dc.contributor.author Резвих, Н.І.
dc.date.accessioned 2021-12-22T12:15:24Z
dc.date.available 2021-12-22T12:15:24Z
dc.date.issued 2021-12
dc.identifier.citation Горач О.О., Резвих Н.І. СПОЖИВЧІ ВЛАСТИВОСТІ МІКРОЗЕЛЕНІ ТА ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ ru
dc.identifier.issn 2307-5732
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7522
dc.description.abstract В роботі наведено результати проведених досліджень з використання мікрозелені у харчовій промисловості для виготовлення харчових продуктів різного функціонального призначення, встановлено споживчі властивості мікрозелені різних сільськогосподарських культур, подано переваги використання їх в харчовій промисловості. Досліджено лікувальні властивості мікрозелені, а також їх вплив на здоров’я людини. Розглянуто особливості вирощування, зберігання та транспортування. Встановлено, що подальше використання мікрозелені в харчовій промисловості потребує подальших досліджень споживчих властивостей, які враховували вплив їх на організм людини, тобто санітарно-гігієнічні, антисептичні, біологічні властивості, а також їх енергетичну та лікувальну цінність. Окрім того, на сьогоднішні день не вирішеними та актуальними залишаються питання з розроблення ресурсозберігаючих технологій з переробки та зберігання готової сировини, що дозволить значно подовжити термін зберігання та використання сировини, що в майбутньому призведе до можливості використання цієї сировини не тільки на вітчизняних, але й на європейських ринках ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Хмельницький національний університет ru
dc.subject харчова промисловість ru
dc.subject мікрогрін ru
dc.subject функціональність ru
dc.title Споживчі властивості мікрозелені та особливості застосування у харчовій промисловості_2021 ru
dc.title.alternative CONSUMER PROPERTIES OF MICROGREEN AND FEATURES OF APPLICATION IN THE FOOD INDUSTRY ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись