Репозиторий Dspace

Вплив сортового складу на показники якості пшениці озимої за вирощування в умовах Південного Степу

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Берднікова, O.Г.
dc.date.accessioned 2021-12-19T14:04:57Z
dc.date.available 2021-12-19T14:04:57Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Берднікова О.Г. Вплив сортового складу на показники якості пшениці озимої за вирощування в умовах Південного Степу //The 6 th International scientific and practical conference “International scientific innovations in human life” (December 15-17, 2021) Cognum Publishing House, Manchester, United Kingdom. 2021.Р.17-24. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7471
dc.description.abstract Пшениця озима є однією з головних зернових культур, яка за валовими зборами та високою якістю зерна забезпечує національну продовольчу безпеку України. Сучасні умови агропромислового виробництва вимагають збільшення обсягів якісної сільськогосподарської продукції за одночасного зменшення економічних та енергетичних витрат у технологіях її вирощування. Актуальності дослідження у даному напрямі набувають і через зміни. Сільськогосподарське виробництво України формує 16-22% національного доходу країни, причому вструктурі виробництва зерна більше половини припадає на пшеницю озиму. Посівна площа під озиму пшеницю складає 5,5-6,6 млн.га при врожайності зерна в межах 2,3-2,8 т/га, що дозволяє отримати 13,9-18,7 млн т. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Scientific Publishing Center “Sci-conf.com.ua” ru
dc.subject пшениця озима ru
dc.subject сортовий склад
dc.subject Херсонська -99
dc.subject Куяльник
dc.subject вегетаційний період
dc.subject мінеральні добрива
dc.subject міжфазний період
dc.title Вплив сортового складу на показники якості пшениці озимої за вирощування в умовах Південного Степу ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись