Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Йосипенко, І. В. | |
dc.contributor.author | Аверчев, О. В. | |
dc.date.accessioned | 2021-12-09T10:23:59Z | |
dc.date.available | 2021-12-09T10:23:59Z | |
dc.date.issued | 2021-11-17 | |
dc.identifier.citation | Йосипенко І. В., Аверчев О. В. Гречка основна круп’яна культура України. Сучасна наука: стан та перспективи розвитку. матеріали ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених з нагоди Дня працівника сільського господарства (м. Херсон, 17листопада 2021р.) Херсон, 2021. С.46-49 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/7326 | |
dc.description.abstract | За останнє десятиліття сільське господарство України скоротило посіви гречки. За цей період відбулось багато різних впливових факторів, що спричинили поступове скорочення посівних площ. І справа не тільки в чисто економічних причинах, низьких закупівельних цінах і проблемах зі збутом. Немає жодних сумнівів щодо фактора зміни клімату. Адже зміна клімату, також безпосередньо вплинула на врожайність сільськогосподарських культур, спричинивши скорочення ріллі в багатьох регіонах, особливо в степовій зоні країни, де традиційно вирощують гречку протягом десятиліть. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний ун-т | ru |
dc.title | Гречка основна круп’яна культура України | ru |
dc.type | Other | ru |