00 DSpace/Manakin Repository

Гречка основна круп’яна культура України

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Йосипенко, І. В.
dc.contributor.author Аверчев, О. В.
dc.date.accessioned 2021-12-09T10:23:59Z
dc.date.available 2021-12-09T10:23:59Z
dc.date.issued 2021-11-17
dc.identifier.citation Йосипенко І. В., Аверчев О. В. Гречка основна круп’яна культура України. Сучасна наука: стан та перспективи розвитку. матеріали ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених з нагоди Дня працівника сільського господарства (м. Херсон, 17листопада 2021р.) Херсон, 2021. С.46-49 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7326
dc.description.abstract За останнє десятиліття сільське господарство України скоротило посіви гречки. За цей період відбулось багато різних впливових факторів, що спричинили поступове скорочення посівних площ. І справа не тільки в чисто економічних причинах, низьких закупівельних цінах і проблемах зі збутом. Немає жодних сумнівів щодо фактора зміни клімату. Адже зміна клімату, також безпосередньо вплинула на врожайність сільськогосподарських культур, спричинивши скорочення ріллі в багатьох регіонах, особливо в степовій зоні країни, де традиційно вирощують гречку протягом десятиліть. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний ун-т ru
dc.title Гречка основна круп’яна культура України ru
dc.type Other ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу