dc.contributor.author |
Йосипенко, І. В. |
|
dc.contributor.author |
Аверчев, О. В. |
|
dc.date.accessioned |
2021-12-09T10:23:59Z |
|
dc.date.available |
2021-12-09T10:23:59Z |
|
dc.date.issued |
2021-11-17 |
|
dc.identifier.citation |
Йосипенко І. В., Аверчев О. В. Гречка основна круп’яна культура України. Сучасна наука: стан та перспективи розвитку. матеріали ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених з нагоди Дня працівника сільського господарства (м. Херсон, 17листопада 2021р.) Херсон, 2021. С.46-49 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/7326 |
|
dc.description.abstract |
За останнє десятиліття сільське господарство України скоротило посіви
гречки. За цей період відбулось багато різних впливових факторів, що
спричинили поступове скорочення посівних площ. І справа не тільки в чисто економічних причинах, низьких закупівельних цінах і проблемах зі збутом.
Немає жодних сумнівів щодо фактора зміни клімату. Адже зміна клімату,
також безпосередньо вплинула на врожайність сільськогосподарських культур,
спричинивши скорочення ріллі в багатьох регіонах, особливо в степовій зоні країни, де традиційно вирощують гречку протягом десятиліть. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний ун-т |
ru |
dc.title |
Гречка основна круп’яна культура України |
ru |
dc.type |
Other |
ru |