Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ковшакова, Т. С. | |
dc.contributor.author | Аверчев, О. В. | |
dc.date.accessioned | 2021-12-09T10:06:29Z | |
dc.date.available | 2021-12-09T10:06:29Z | |
dc.date.issued | 2021-11-17 | |
dc.identifier.citation | Ковшакова Т. С., Аверчев О. В. Вплив мікродобрив та біостимуляторів на довжину вегетаційного періоду гороху. Сучасна наука: стан та перспективи розвитку. матеріали ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених з нагоди Дня працівника сільського господарства (м. Херсон, 17листопада 2021р.) Херсон, 2021. С.61-63. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/7320 | |
dc.description.abstract | Важливе значення у теперішній час має забезпечення населення екологічно чистими продуктами харчування дієтичної спрямованості, багатими протеїном. Значна роль у вирішенні цієї проблеми може належати гороху, виробництво якого в Україні має тенденцію до зростання. Тому виникла потреба розробити елементи ресурсозберігаючої технології його виробництва із застосуванням невисоких доз добрив синтетичного походження шляхом стимуляції дії азотфіксуючих бульбочкових бактерій, що є симбіонтами гороху, з допомогою біостимуляторів і мікродобрив, які значно дешевші за мінеральні добрива, мало витратні при внесенні, не шкодять довкіллю та завдяки мікродозам є абсолютно безпечними для людей. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний ун-т | ru |
dc.title | Вплив мікродобрив та біостимуляторів на довжину вегетаційного періоду гороху | ru |
dc.type | Other | ru |