dc.contributor.author |
Ковшакова, Т. С. |
|
dc.contributor.author |
Аверчев, О. В. |
|
dc.date.accessioned |
2021-12-09T10:06:29Z |
|
dc.date.available |
2021-12-09T10:06:29Z |
|
dc.date.issued |
2021-11-17 |
|
dc.identifier.citation |
Ковшакова Т. С., Аверчев О. В. Вплив мікродобрив та біостимуляторів на довжину вегетаційного періоду гороху. Сучасна наука: стан та перспективи розвитку. матеріали ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених з нагоди Дня працівника сільського господарства (м. Херсон, 17листопада 2021р.) Херсон, 2021. С.61-63. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/7320 |
|
dc.description.abstract |
Важливе значення у теперішній час має забезпечення населення екологічно чистими продуктами харчування дієтичної спрямованості, багатими протеїном. Значна роль у вирішенні цієї проблеми може належати гороху, виробництво якого в Україні має тенденцію до зростання. Тому виникла потреба розробити елементи ресурсозберігаючої технології його виробництва із застосуванням невисоких доз добрив синтетичного походження шляхом стимуляції дії азотфіксуючих бульбочкових бактерій, що є симбіонтами гороху, з допомогою біостимуляторів і мікродобрив, які значно дешевші за мінеральні добрива, мало витратні при внесенні, не шкодять довкіллю та завдяки мікродозам є абсолютно безпечними для людей. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний ун-т |
ru |
dc.title |
Вплив мікродобрив та біостимуляторів на довжину вегетаційного періоду гороху |
ru |
dc.type |
Other |
ru |