Репозиторий Dspace

Обґрунтування технологічного процесу виробництва яловичини з використанням худоби мясного напряму продуктивності

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Гожуловський, С.О.
dc.contributor.author Панкєєв, С.П.
dc.date.accessioned 2021-12-05T12:23:29Z
dc.date.available 2021-12-05T12:23:29Z
dc.date.issued 2021-11-23
dc.identifier.citation Гожуловський, С.О., Панкєєв, С.П. Обґрунтування технологічного процесу виробництва яловичини з використанням худоби мясного напряму продуктивності. Стан та перспективи виробництва, переробки і використання продукції тваринництва: матеріали VIII Міжнародної конференції студентської та учнівської молоді (23 листопада 2021 року), Поділля.2021. С.86-88.
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7294
dc.description.abstract Сучасні акспекти ведення галузі спеціалізованого м’ясного скотарства дають змогу виробникам і вченим набути навички у здійснені науково обґрунтованих розробок перспективного проекту, основні положення якого можуть бути впроваджені у виробництво. Важливо те, що сучасні задачі передбачає оптимальні виробничі показники (жива маса молодняку, середньодобові прирости, валове виробництво продукції та ін.), а також-ціну реалізації продукції, її собівартість, прибуток, рівень рентабельності. Безприв’язна на довго незмінній підстилці технологія дозволяє найбільш повно використовувати біологічний потенціал м’ясної продуктивності худоби м’ясного напряму продуктивності, молодняк яких у 17-18 місяців досягає 410-450 кг живої маси з витратами на 1 кг приросту живої маси 7-8 кормових одиниць. Виробництво яловичини в запланованих обсягах проекту забезпечить насичення ринку яловичиною 3-5 адміністративних районів, а племінними ресурсами всю зону. При подальшому розширенні виробництва, організації переробки живих тварин хоча б до рівня фасування та пакування за сортами і реалізації продукції в такій формі можна збільшити кількість працюючих на 8-10 осіб, розширити ринок реалізації та збільшити прибутки на 25-40%. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Подільський ДАТУ ru
dc.subject тваринництво ru
dc.subject технологічний процес ru
dc.subject виробництво яловичини ru
dc.subject виробничий цикл ru
dc.subject спеціалізована мясна худоба ru
dc.subject програма росту ru
dc.subject середньодобові прирости ru
dc.subject відгодівля ru
dc.subject забійна маса ru
dc.subject біологічний потенціал ru
dc.subject інтенсивність вирощування ru
dc.subject мясна продуктивність ru
dc.title Обґрунтування технологічного процесу виробництва яловичини з використанням худоби мясного напряму продуктивності ru
dc.type Other ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись