00 DSpace/Manakin Repository

Екологічні напрями виробництва та кулінарні властивості мармурової яловичини

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Панкєєв, С.П.
dc.date.accessioned 2021-12-05T11:55:33Z
dc.date.available 2021-12-05T11:55:33Z
dc.date.issued 2021-10-21
dc.identifier.citation Панкєєв, С.П. Екологічні напрями виробництва та кулінарні властивості мармурової яловичини // Матеріали IV Міжнародної науково-практичної конференції «Екологічні проблеми навколишнього середовища та раціонального природокористування в контексті сталого розвитку» до дня пам’яті доктора сільськогосподарських наук, професора Пилипенка Юрія Володимировича 21-22 жовтня 2021 року, м. Херсон. – С.201-203.
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/7293
dc.description.abstract Мармурова яловичина - це особливий продукт, що відрізняється наявністю безліччю жирових прошарків, які роблять м’ясо дуже соковитим і ніжним. Виглядає вирізка незвично – рожевий колір пронизаний білими розводами, що і формує мармуровість м’яса. Під час приготування жирові прошарки розтоплюються, наповнюючи блюдо соком, за рахунок чого воно набуває неповторну м’якість і аромат. Найдорожче м’ясо – те, в якому максимальна кількість таких прошарків. Загальноприйнята в світі технологія вирощування та відгодовування худоби для отримання мармурового м’яса – це фідлоти, що представляють собою майданчики для відгодівлі висококалорійним кормом протягом як мінімум 4-5 місяців до забою. Первісне час росту тварини припадає на вільний випас. Породу бичків Kobe випоюють молоком до піврічного віку, після переводять на пасовище, де вони ростуть практично без втручання людини на вільному випасі. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject екологічні напрями ru
dc.subject спеціалізоване мясне скотарство ru
dc.subject мармурова яловичина ru
dc.subject кобе ru
dc.subject кебі-біф ru
dc.subject мясні продукти ru
dc.subject дозрівання ru
dc.subject культурні пасовища ru
dc.subject стейк ru
dc.subject прошарки мязів ru
dc.subject вібромасаж мязів ru
dc.subject культура споживання ru
dc.title Екологічні напрями виробництва та кулінарні властивості мармурової яловичини ru
dc.type Other ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу